Măști aplicate „în casă”

Chiar dacă ești genul de persoană conștiincioasă și mergi lunar la cosmetică asta nu înseamna că de acum incolo nu trebuie sa mai ai grija de tenul tau acasa.

Este adevarat faptul că, cele mai multe lucruri cosmeticeana remediază problemele tale legate de ten. Un agent important ce ne determina ca tenul nostru sa fie curat si luminos este apa. Indiferent cat de multe proceduri faci iar tenul tau este in continuare descuamat,riguros atunci munca voastra, a cosmeticenei si a ta este in zadar. Pe langa apa trebuie sa existe un echilibru in viata ta legat de somn-mancare. In caz contrar toate neajunsurile se vor reflecta asupra tenului (nu neaparat) dar in mare parte zona fetei este cea mai „favorabila” zona si sensibila unde isi exprima „durerea”.

Pe lângă aceste aspecte indicat ar fii sa aplici cel puțin o dată pe săptămâna o mască hidratantă (de ex.: de la „CNC SKINCARE” (firma mea favorită), Dermetics, VICHY, LANCOME,MISHA, EISSENBERG etc.), gomaj mecanic ( în funcție de tipul tău de ten).

PS: Nu confundă gomajul cu peelingul! există mai multe tipuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *