Alegerea corectă a cremelor

Probabil oricare dintre voi indiferent dacă sunteți domnișoare/doamne vă confruntați cu o problemă zilnică destul de mare și de importantă,în alegerea cremei potrivite pentru tipul tău de ten.

Înainte de a-ți pune întrebarea „Oare ce cremă trebuie să aleg să fie bună?”, în cazul in care ai probleme dermatologice cum ar fii: acnee,rozacee,cuperoză,etc.,primul pas pe care  trebuie să îl faceți este să mergeți la un medic dermatolog, (orice crema din comerț îți poate agrava starea mult mai rău) după care ar fii bine să te îndrepți către o cosmeticeană specializată ce atestă cursuri de cosmetică.

Acum că am povestit puțin cum stă treaba pot intră în „lumea cremelor”. Aici avem un subiect foarte vast și sunt 1.000.000 de branduri care mai de care. În calitate de cosmeticeană te sfătuiesc să folosești creme fără parfum,alcool sau alții parabeni ce poate influența tenul.

În momentul în care mergi la cosmeticeană întodeauna ar fii bine să întrebi ce cremă folosește,ce brand, ce tip de cremă este( dacă o aplică exact pentru tipul tău de ten). Îți spun aceste lucruri fiindcă din experiență mea am pățit să aplice aceeași crema pentru toate tipurile de ten și din păcate la mine a avut o reacție adversă.

PS: Întradevăr există și creme pentru toate tipurile de ten dar cel mai bine aplicați/ cumpărați creme fix pentru tipul tău de ten!

PS:  Folosește și achiziționează creme profesionale de la saloane autorizate în domeniul înfrumusețării.Deși uneori atunci când auzim de un preț destul de costisitor tendința noastră este să îi dam pas,dar dacă ne gandim de doua ori ca și calitate-preț sunt pe măsură.Niciodată nu o sa puteți compara cu cele din comerț!

Eu răsfăț clientele mele cu produsele de la „CNC SKINCARE” produse nemteți, gamă profesională care are ca și scop dezvoltarea ingredientelor active pe baza celor mai noi cunoștințe științifice, produsele acestora remarcându-se prin calitate și proprietăți deosebite.

Mai jos vă las câteva poze cu trei dintre produsele folosite de mine.

Dacă îți plac, ți se par interesante și dorești să le achiziționezi ai toate informațiile despre mine la ” Contact.”

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *