Optează pentru sănătatea tenui tău!

Tu nu iubești taratamentele faciale profesionale? Tenul tău este oglindă reflexiei tale, asupra sănătății interioare a corpului tău! Este momentul să te bucuri de câteva clipe de răsfăț doar pentru tine, în care te relaxezi și uiți de griji, iar tenul tău primește atenția de care are nevoie pentru a străluci de sănătate.

Tratamentele faciale nu trebuie să lipsească din rutina ta lunară. Poate nu ți se pare atât de important acest proces de urmat dar dacă vei decide să faci acest pas, după câteva luni bune vei vedea rezultatele tratamentului.

Un tratament nu înseamnă doar tratament clasic cu extracții. Sunt mai multe tipuri de tratamente : ✔tratament facial lifting, ✔tratament facial de întreținere, și nu în ultimul rând ✔ tratament facial clasic (cel mai cunoscut). Tratamentele faciale au o mulţime de beneficii: ajută la curăţarea tenului, destuparea porilor, prevenirea ridurilor de expresie, hidratarea şi catifelarea pielii.

De exemplu tratamentul facial lifting , sub denimirea de electrostimulara facială este o procedură benefică musculaturii feţei redând strălucirea şi vigoarea chipului ajutând într-un mod neaşteptat de rapid şi uşor la îndepărtarea ridurilor fine ,ameliorarea aspectului de chip obosit ,înlăturarea rigidizării musculaturii feţei acolo unde există riduri de expresie ,căpatarea fermitaţii pleoapelor superioare implicit diminuarea cearcănelor. Toate acestea în şedinţe de tratament de numai 15 min zilnic,de preferat în cadrul procedurii de lifting nonchirurgical-cu asocierile de rigoare. Acest tratament se realizează prin aplicarea micro-curenților pe suprafață pielii.

La tratamentul facial de întreținere se pune foarte mult accent pe masajul facial având un impact puteric asupra tenului. Tegumentul feţei este subţire şi are “dezavantajul” major că este expus în permanenţă tuturor factorilor de mediu extern. De asemenea, la femei, pielea feţei este lipsită în mod fiziologic de păr, deci fără protecţie împotriva frigului, deshidratării, UV, etc.
Sunt necesare tehnici speciale de îngrijire facială, astfel încât trecerea anilor să fie cât mai puţin evidentă la acest nivel. Masajul facial are două rouluri :

rolul de a creşte vascularizaţia la nivelul stratului mediu şi profund al pielii, vascularizaţie care creşte aportul de oxigen şi îndepărtează toxinele care se acumulează în piele.

şi acela de a stimula producţia de colagen tânăr şi de a stimula producţia de fibre în general, care fac parte în mod normal din constituţia pielii; este păstrată astfel pentru mai mult timp elasticitatea pielii şi turgorul normal al acesteia

Toate aceaste tratamente faciale profesionale prezentate de mai sus se efectuează după ce se face o analiză a tipului de ten, adică: ten gras, ten uscat, ten sensibil, ten mixt, ten normal sau ten acneic. Tratamentul facial se personalizează pentru ține, începând de la creme, masaj facial, extracții și aparatură destinată tratamentelor faciale.

Te asteptam la Stefania Make-up Artist & Cosmetic, intr-o frumoasa oaza urbana de liniste, situata in Sibiu, pentru un rasfat pe deplin ce iti aduc tineretea si zambetul pe buze si pentru povesti frumoase, savurate la un ceai cald sau la un suc bio!

24 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *