Salvează-ți tenul!

De fiecare dată când ai o ocazie specială tenul tău îți face în ciuda și îți apare câte un coșuleț,ți se irită,descoamează etc.

Ei bine trebuie să o iei că atare și dacă nu ai timp suficient să ajungi la un salon și să te programezi eu îți voi oferi câteva tips-uri și soluții rapide de moment care poate o să îți fie eficiente. Eu când pățesc acest lucru am două măști „minune”.

prima mască pe care am descoperit-o are  următoarele ingrediente: 5 de acid acetilsalicilic (pisate) și jumătate de lămâie. Se amestecă până când se omogenizează și se creează că o pastă. Indicat ar fii ca timpul de acționare să nu fie mai mare de 15 minute (poate să îți provoace arsuri deoarece împreună formează un acid foarte puternic). După ce ai îndepărtat masca aplică bicarbonat de sodiu ce are rolul de aniseptic și antiimflamator. Am ajuns și la ultimul pas : HIDRATAREA tenului! NU uită este foarte important pentru tenul tău.

a doua mască are un sigur ingredient și cu siguranță ai în casă: ZAȚUL DE CAFEA. Beneficii: un singur „produs” are 3 beneficii nu doar unul: eliminarea punctelor negre, peeling facial și uscarea coșurilor (la mine așa acționează). După ce am folosit prima dată am încercat pe tot corpul pe lângă faptul că miroși a cafea și ai un miros aparte ai o piele fină, ciocolatie și lucioasă. Trust me!

Aștept feedback de la voi dragele mele :-*